over ons

  over Deterink

  Deterink Bank – Hypotheken – Verzekeringen opende in 1991 haar deuren in Tubbergen. Grondleggers en naamgevers Hennie en Christien Deterink stonden aan de basis van een succesvol concept. Door hun persoonlijke benadering en deskundige kijk op financiële zaken wisten zij veel relaties aan zich te binden.

  Inmiddels staat er vanuit de drie vestigingen in TubbergenDenekamp en Geesteren, een team van 29 medewerkers voor u klaar. Jean Paul Deterink heeft in 2007 de bezielende leiding van zijn ouders overgenomen. Deterink is gegroeid en heeft zich gespecialiseerd, zonder uit het oog te verliezen waar het werkelijk om draait. Oprechte zekerheid bieden waar u geen omkijken naar heeft, maar op terug kunt vallen wanneer het nodig is.

  onze partners

  Licent

  Deterink werkt samen met Licent, een groep assurantie tussenpersonen die collectief voordelen afdwingt bij verzekeraars en tegelijkertijd zelfstandig en onafhankelijk blijft werken.

  De voordelen:

  • Persoonlijker contact
  • Betere voorwaarden
  • Scherpere premies
  • Snellere opmaak en wijziging van uw polis
  • Snellere afwerking van uw schade
  • Betere en meer up-to date kennis

  Daarnaast behouden we ons bestaansrecht als regionaal kantoor door de kracht van de Licent-groep.

  RegioBank

  De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. RegioBank kiest ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal. Deze visie past precies bij Deterink bank verzekeringen hypotheken vandaar onze nauwe samenwerking.

  Scheiden in Company

  Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Het is een emotioneel zware tijd en er zullen veel praktische zaken moeten worden opgelost. Er is ineens van alles wat geregeld moet worden en er zijn belangrijke beslissingen te nemen. Als u kinderen heeft rijzen er veel vragen, zoals hoe u de zorg voor de kinderen het beste kunt regelen. Ook wilt u weten of u de woning kunt behouden en hoe uw financiële situatie er na de scheiding uit komt te zien. Hoe wordt alles verdeeld en wie heeft er recht op alimentatie? Wat zijn uw rechten en plichten en hoe zit alles juridisch in elkaar?