team

hypotheek advies

Jos Beernink

adviseur hypotheken

Door mijn jarenlange ervaring in het hypotheek- en bankadvies, weet ik hoe belangrijk lokaal en persoonlijk contact daarbij is. Ik leer u graag kennen om u te helpen met uw financiële zaken!

Susanne Tijhuis

adviseur hypotheken

Kunnen de maandelijkse lasten nog wel betaalt worden als één van beide komt te overlijden, werkloos of arbeidsongeschikt wordt. Een financieel plan voor nu en in de toekomst,  dàt geeft mij energie!

Marloes Steffens

adviseur hypotheken binnendienst

Mijn uitdaging ligt in een efficiënte en zorgvuldige  begeleiding en afhandeling van het hypotheekproces.  Zorg dragen voor uw hypotheek, dat is wat ik graag doe! 

Eduard-Bril-Deterink-250

Eduard Bril

adviseur hypotheken

Met mijn klant- en oplossingsgerichte houding financiële vraagstukken bekijken vanuit verschillende perspectieven en daarbij opzoek naar de best passende oplossing. Dat is waar ik passie voor heb!

particulier advies

Ralph Geerdink

adviseur particulieren

Als financieel adviseur help ik particulieren en ZZP-ers met hun financiële vraagstukken op het gebied van bank, verzekeringen en hypotheken. Het vertrouwen krijgen van klanten is wat mij drijft.

Ivo Veelers

adviseur particulieren binnendienst

Het persoonlijke contact en onafhankelijk mogen adviseren van mensen bij het maken van de juiste keuze, dat maakt het werken bij Deterink zo leuk

Marcel Hofland

adviseur particulieren binnendienst

In mijn dagelijks werk als adviseur particulieren vind ik het mooi om bij te kunnen dragen aan de financiële zekerheid van onze klanten.

Mischa Grunder

adviseur particulieren

Meedenken over risico’s en oplossingen op het financiële vlak is wat ik graag doe. Ik krijg voldoening als het lukt financieel voordeel te behalen en het vertrouwen krijg de zaken te mogen regelen.

Elke Visschedijk-Nieuwe Weme

adviseur particulieren

Het laagdrempelige van ons kantoor is waar ik trots op ben. De wijze waarop ik de klant kan en mag  bedienen met financiële zaken en het vertrouwen van de klant te krijgen maakt mij blij!

Asly Veldhof-Leusenkamp

adviseur particulieren binnendienst

De kracht van ons bedrijf is om met een open en toegankelijke houding het vertrouwen van onze klanten te winnen. Samen voor het beste resultaat gaan, dat is wat mij het meest trots maakt!

zakelijk advies

Raymond Broenink

adviseur zakelijk

Ik krijg een goed gevoel als ik mijn klant een passend en persoonlijk advies op maat heb gegeven. Ik adviseer zowel bedrijven als particulieren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken.

Richard Oude Luttikhuis

adviseur zakelijk

Als bedrijven adviseur daag ik ondernemers graag uit om risico’s op een heldere en duidelijke manier in beeld te krijgen en samen de continuïteit van de onderneming en de ondernemer te waarborgen.

Jessie Leusink

adviseur zakelijk binnendienst

Ik vind het interessant om mee te denken met de klant en zakelijke vraagstukken op te lossen. De oprechte aandacht voor de klant dat maakt mijn werk zo leuk.

Jeroen Oude Luttikhuis

adviseur zakelijk binnendienst

Als adviseur zakelijk houd ik mij bezig met het bieden van verzekeringsoplossingen voor ondernemers en hun bedrijf. Daar kom ik elke dag graag mijn bed voor uit!

250-Arjan-Laarman-Deterink-thumbnail

Arjan Laarman

adviseur zakelijk

Als adviseur zakelijk zoek ik samen met de ondernemer naar een heldere oplossing voor bedrijfsrisico´s die men niet kan of wil dragen. Middels een persoonlijk advies help ik de ondernemer bij het voorkomen en beperken van risico’s in de vorm van een passende verzekering. Mijn rol is om ervoor te zorgen dat de risico’s die u laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven.

250-Ruud-Rikhof-Deterink-thumbnail

Ruud Rikhof

adviseur zakelijk binnendienst

Het mooie van mijn werk vind ik dat een klant zonder aarzelen contact met je opneemt en daarbij uiteindelijk zijn risico’s volledig aan je durft toe te vertrouwen.

Frédérique-Massier-Deterink-250

Frédérique Massier

adviseur zakelijk binnendienst

Ik krijg er energie van dat ik in mijn rol als adviseur zakelijk ervoor kan zorgen dat onze klanten de juiste verzekeringsoplossing kiezen. Samen met de ondernemer de feiten op een rij zetten en daarbij een juist advies geven, dat is mijn doel.

schadebehandeling

Carla Leferink-Aarnink

schadebehandelaar

Het behandelen van schades is mijn rol binnen Deterink. Ik vind het fijn dat ik mensen volledig kan ontzorgen bij schade, zodat zij zo snel mogelijk van het gedoe af zijn.

administratie verzekeringen

Henk Olink

administratie

Dichtbij de klant staan door persoonlijke benadering, deze “ons kent ons” cultuur spreekt mij zo aan bij Deterink en RegioBank. Het is mijn passie de verzekeringsadministratie kloppend te houden.

Christa Zweers

administratie

Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand kan betekenen. Bij Deterink zorg ik achter de schermen voor een goede en complete afhandeling van uw verzekeringen.

Hubert Stevelink

Persoonlijk adviseur agrarische sector

Ik ben jouw persoonlijke aanspreekpunt voor al je vragen rondom jouw agrarisch bedrijf. Door te putten uit mijn ruim 35 jaar ervaring kan ik jou helpen de juiste stappen te nemen die passen bij jou situatie. Om hierin optimaal te kunnen adviseren leer ik je graag persoonlijk kennen.

bankzaken

Wendy Nijkamp-Lammertink

adviseur RegioBank

Onze klant staat altijd centraal, we zijn makkelijk te bereiken en nemen altijd even de tijd voor een praatje. Daar word ik ècht gelukkig van.

Simone Zekhuis-Kamphuis

adviseur RegioBank

Door mensen het gemak te geven om bij ons naar binnen te lopen en persoonlijke aandacht te geven kunnen wij samen veel voor onze klanten betekenen. Dat geeft mij een goed gevoel!

Els Hilbrink

adviseur RegioBank

Het is heel leuk mensen en bedrijven uit de directe omgeving te helpen met hun bankzaken. Vragen  beantwoorden, dingen uitzoeken en meedenken over financiële vraagstukken dat is pas interessant!

Chantal Wentrup-Trentelman

adviseur RegioBank

Het vertrouwen krijgen van mensen en bedrijven om hun bankzaken te mogen regelen, daar krijg ik nou voldoening van!

Elise Scherphof

adviseur RegioBank

Onze klanten ervaren dat we dichtbij en vooral toegankelijk zijn, dat vind ik belangrijk! Ik kijk er elke dag naar uit om klanten aan de bankbalie te ontvangen en te helpen met hun financiële zaken.

directie

Jean Paul Deterink

directeur

Ons prachtige bedrijf interessant houden voor klanten en medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is prettig. Samen blijven we bouwen aan een beter Deterink!

Mariël-Hofste-Deterink

Mariël Hofste

officemanager

Alles plannen, organiseren en faciliteren voor onze medewerkers op onze drie vestigingen is waar ik warm voor loop. Zo kunnen zij met de grootste zorg voor uw financiële vraagstukken klaar staan.